Цікавинки

Цікавинки
цікаві хімічні досліди

четвер, 11 лютого 2021 р.

Заняття гуртка на карантині з 11 по 22 січня 2021.

Нажаль, так вийшло, що у всьому Світі зараз величезна біда і звуть її COVID-19.

Задля збереження життя і здоров'я учнів у школах було введено тимчасові карантинні заходи, щоб не дати цьому підступному вірусу поширюватися.

Карантин - це на канікули і не відпустка. На карантині вчителі у кожній школі, в кожному містечку, селі, великому місті проводять дистанційне навчання. Форми різні, ціль одна - навчатися. Від вчителів та учнів вимагається одне, а саме сумлінне виконання своїх обов'язків. Дистанційне навчання звісно не може замінити повноцінного навчання, навіть якщо це проходить у форматі відеоконференції, та все ж таки при бажанні можна здобути знання. Вчителі просто не можуть відмовити у поясненні чи консультації, якщо комусь щось не зрозуміло і навіть навпаки, коли всім все зрозуміло - викликає ще більше питань тільки вже з боку вчителя)))

Давайте розберемо з Вами то таке "гурток".  На сам перед група людей поєднаних за інтересом. На нашому гуртку зібралися вихованці, які хочуть навчитися обробляти та працювати з деревом, робити гарні речі, навчитися працювати з інструментом по деревообробці і таке інше. Це чудове хобі, яке приносить задоволення. 

Карантин не може заважати вам виділити пару годин двічі в тиждень отримати задоволення від роботи власними ручками з улюбленим матеріалом, а я Вам допоможу.


Немає коментарів:

Дописати коментар